shopblog

Shoppen voor de kerst! wat staat er op mijn verlanglijstje?

Een paar maanden terug kreeg ik een mailtje van Sabine van het foodblog Pukster. Met de feestdagen op de loer, laat Sabine haar lezers een kijkje nemen in de verlanglijstjes van verschillende bloggers. Ze deelt deze op haar blog, Pukster. Volg je haar nog niet? dan zou ik dat zeker even doen. Ze vroeg mij namelijk ook een stukje te schrijven en ook mijn verlanglijstje te delen. Het je inspiratie nodig voor de feestdagen of ben je gewoon benieuwd wat er op mijn lijstje staat? Lees dan vooral lekker verder!

Liefde voor de feestdagen

Ik ben dol op de feestdagen, maar ja, wie niet?! Dan komen de winterjassen weer uit de kast en kan de jacht op kerstjurkjes en glitterpanty’s weer beginnen. Met Sinterklaas heb ik eerlijk gezegd niet zo veel. Als kind heb ik het altijd als een ontzettend leuk feest ervaren, maar nu ik ouder ben doen wij er eigenlijk niets meer mee. Ik ben altijd de jongste in mijn familie geweest, dus toen ik achter het ‘’grote geheim’’ kwam, hield het ook wel een beetje op.
Kerst vieren wij wel altijd. Het begint meestal op kerstavond met de All you need is love kerstspecial en gaat verder in twee dagen gezelligheid met vrienden in familie. Ik kan altijd erg genieten van de aanwezigheid van de kerstboom in een huis vol familie.

Verlanglijstje van Sydney

Met de feestdagen op komst begint ook weer het verlanglijstjes samenstellen. Ik vind het altijd erg leuk om alle winkels weer in de kerstsfeer te zien en dan op zoek te gaan naar kerstcadeautjes. Toen Sabine mij vroeg om een lijstje voor haar samen te stellen, was dat dan ook niet zo moeilijk. Ik kan alvast één ding verklappen: hij is kenmerkend voor Pearls and Ribbons. Benieuwd? Zo ziet hij eruit:

  1. Boek: Pocket Coco Chanel Wisdom, van Hardie Grant books. Ik ben een grote fan van Gabrielle Chanel en verzamel mode boeken. Vorig jaar las ik de biografie van Chanel, die vol staat met haar inspirerende en wereldberoemde uitspraken. Dit boekje is een verzameling van al deze quotes. Hij is te vinden via deze link.
  2. Orelia Kettinkje. Bij het warenhuis waar ik werk (Hudson’s Bay) verkopen ze het merk Orelia London. Dit merk verkoopt silver plated en gold plated kettinkjes met een klein lettertje er aan. Omdat het materiaal staal is met een laagje zilver of goud, kan ik er goed tegen. Ik heb namelijk een nikkel allergie en moet altijd goed uitkijken met de sieraden die ik draag. Bij de opening van het warenhuis kocht ik voor mijzelf een zilver kettinkje met de letter S. Helaas is dit kettinkje kapot gegaan. Ik zou er wel weer graag eentje willen, daarom staat hij op mijn lijstje. Te vinden op de website.
  3. Nieuwe laarsjes. Ik was op zoek naar zwarte laarsjes, voor de wintermaanden. Toch kon ik geen laarsjes vinden die ik erg leuk vond. Ik heb namelijk ook zwarte Doc Martens die ik graag draag. Toen vond ik laarsjes bij Van Haren, die nét even anders waren. Lage zwarte kaplaarsjes. Heel simpel, maar erg leuk! Daarom staan ook deze laarsjes op mijn verlanglijstje. Via deze link.
  4. Chanel, Rouge Coco Gloss. Ik vind de lipgloss van Chanel erg fijn en heb er twee uit de lijn Rouge Coco Gloss. Ze blijven erg lang zitten en plakken niet zo. Ik zou erg graag nog eentje in een ander kleurtje bij willen. Vandaar dat deze er ook op staat. Klik hier om hem te bekijken.
  5. Winter pyjama. Tijdens het opruimen van mij kast ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk niet zo veel winter pyjama’s meer heb. En we kunnen de feestdagen natuurlijk niet tegemoet zonder lekkere pyjama, om met een warme chocolademelk mee op de bank te kruipen. Vandaar deze pyjama van de Hunkemöller.
  6. Als laatste staat er iets op mijn lijstje wat er al een tijdje op staat en er waarschijnlijk ook ALTIJD op zal blijven staan. Er is namelijk een lijst en een wachtrij om er eentje te mogen kopen. Daarnaast is het ook wel een beetje te duur voor onder de kerstboom, maar a girl can dream. Vandaar dat er een Hermès Birkin Bag op mijn verlanglijstje staat.

Dat was mijn lijstje dan. Hopen dat de Kerstman deze blogpost ook leest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *