#OOTD

#OOTD: get your Read on

Je zult nu misschien wel denken van hè, de #ootd challenge is toch afgelopen? Dat klopt! Toch heb ik hier een blogpost over een nieuwe outfit. Ik ben namelijk in samenwerking gegaan met De Nieuwe Bibliotheek Almere en hun kledingmerk Read Apparel. Ik kan je een ding verklappen: er zitten heel wat leuke dingen tussen.

Read boeken

Ik ben benaderd door de Nieuwe Bibliotheek Almere of ik het leuk zou vinden om hun merk Read te promoten. Het merk is bedoeld om het lezen van boeken wat meer onder de aandacht te brengen. Ik zei natuurlijk vol mondig ja, aangezien ik graag in de bibliotheek kom. Ik kom er vaak als ik boeken voor school nodig heb of voor een voorstelling in hun kleine theaterzaal. Nu lees ik niet alleen maar boeken voor school. Ik houd zelf een mode gerelateerde boeken collectie bij, maar heb ook een aantal klassiekers er tussen zitten. Ik kan er van genieten om met een leuk boek op de bank te kruipen op een regenachtige zondag of een tijdschrift door de bladeren in bed, na een lange dag. Mijn favoriete boeken? Van Breakfast at Tiffanys en The great Gatsby tot The devil wears Prada en de shopaholic serie van Sophie Kinsella. Van biografieën van modeontwerpers tot verhalen van Tessa de Loo en Jan Wolkers. Je kunt dus zeggen dat de combinatie van lezen en mode, precies in mijn straatje past.

#getread

Het eerste item wat ik kreeg opgestuurd is het witte shirt met de Read opdruk. Het is een vrij basic shirt, maar dat maakt hem super goed te combineren. Ik combineer hem natuurlijk wel pearls and ribbons stijl, met een rokje en een (nep) bontjasje, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je zou het shirt ook leuk onder een collbert kunnen dragen met een broek bijvoorbeeld. Het shirt wat ik draag is te vinden via deze link.

Is wit niet jouw kleur? Geen zorgen ze hebben hem ook in het zwart. Ben jij nou ook geïnteresseerd in het dragen van de Read collectie? Dan raad ik je zeker aan hun website te bezoeken. Te vinden via deze link. Óf kun je ze volgen op instagram: @read.apparel

En goed nieuws ze hebben mij een kortingscodes gegeven, die ik met jullie mag delen. Gebruik code: PEARLSANDRIBBONS2018 voor 20% korting op je bestelling.

Ik ben in ieder geval een reader! Jij ook?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *