#OOTD

#OOTD Challenge: een heel jaar verder

Een heel jaar lang is het een reminder geweest in mijn telefoon. Elke ochtend voor ik deur uitging, soms in een pauze op school, gewoon voor een leuke achtergond op straat, zélfs op dagen dat ik het huis niet uitging. Klik! Een foto voor de #ootd challenge. (Mijn challenge gemist? Lees dan deze post!) Hoe is het nu ik een jaar verder ben? Ik vertel het je.

#OOTD: mijn ervaring

Op 6 september 2017 maakte ik mijn eerste foto voor de challenge. Ik begin toen 5 vwo en was 16 jaar. Inmiddels zijn we een jaar verder en is mijn challenge klaar. Afgelopen donderdag maakte ik mijn laatste foto. Op de eerste schooldag van 6 vwo, inmiddels 17 jaar. Het doel was 365 foto’s, maar ik moet eerlijk zijn dat dat me niet is gelukt. Ik ben het hier en daar wel eens vergeten en soms droeg ik een outfit, die ik al eerder aan had gehad en vond ik de foto niet meer de moeite waard. Dan waren er nog de pyjama dagen en de dagen waarop ik mijn outfit niet de moeite waard vond. Toch ben ik geëindigd met 302 foto’s, allemaal bij elkaar op volgorde, in een album.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het lastiger vond dan ik in het begin dacht. Vooral de eerste paar weken moest ik er echt aan herinnerd worden. Gelukkig nam ik het fotomoment snel op in mijn dagelijkse routine en begon steeds meer na te denken over outfits voor de rest van de weken. Ik ben er inmiddels zo aan gewend, dat het raar zal zijn niet meer iedere dag een foto te hoeven maken.

Hoe ga het net nu met mijn blog?

Mijn blog is een aantal maanden later geboren, dan dat ik mijn challenge ben begonnen. Ik heb dus ook nog maar één blogpost gemaakt over mijn challenge. Omdat ik een jaar lang foto’s heb gemaakt van mijn outfits is er nog genoeg om met jullie te delen. De categorie zal dan ook gewoon blijven bestaan en zal je de #ootd nog vaak terug zien op mijn blog. Dus wees gerust. De challenge mag dan wel gestopt zijn, maar de verhalen erover niet.

#OOTD: de eerste vs de laatste

In de uitgelichte afbeelding, is links mijn aller eerste foto te zien en rechts mijn laatste. De eerste foto is gemaakt op 6 september 2017. Ik droeg hier mijn flaired jeans van de H&M met een roze topje van de Zara. Ik heb beide kledingstukken nog steeds in mijn kast hangen. Ik ben altijd heel erg dol geweest op het roze topje. Niet alleen vanwege de kleur, maar ook vanwege de (nep) bont afwerkingen aan de mouw. Daarnaast droeg ik bij deze outfit gympen van de Stradivarius, ook met (nep) bont balletjes aan de veter. Deze gympen heb ik trouwens niet meer.

Mijn allerlaatste #OOTD is afgelopen donderdag gemaakt, op een plek waar ik heel veel foto’s heb gemaakt, namelijk mijn voortuin. Ik draag hier een nieuw rokje, die ik heb gekocht bij de Bershka. Daarboven draag ik een simpel zwart shirtje van de Zara Basic collectie. Mijn schoenen zijn ook nieuw en gekocht bij de Target in Amerika. (Meer weten over de items die ik in Amerika heb gekocht? lees dan hier!). Bij de outfit zit een sjaaltje met panterprint van de Primark als finishing touch. Ik vind het een leuke outfit om mee af te sluiten.

Het brein achter deze challenge is mijn goede vriend Rodney. Hij heeft mij niet alleen op het idee gebracht, maar ook gehoplen met het maken van de foto’s. Hieronder staan een aantal foto’s uit mijn challenge, dus voor de laatste keer zeg ik: #OOTD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *