shopblog

National Glamour day: shopblog

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver: National Glamour day. Dé dag waarop je op vertoon van het tijdschrift de ”Glamour”, bij verschillende winkels korting krijgt. Natuurlijk sla ik zo’n dag niet over en ging ook ik met mijn boekje onder mijn arm naar de stad. Shoppen, shoppen, shoppen dus…..

Ik vind het tijdschrift de Glamour altijd een leuk blad om te lezen en zeker als je er een extraatje door krijgt. Er doen dan ook ruim 2500 winkels in Nederland en België mee aan hun acties. Zowel online webshops als de winkels in jouw stadscentrum. Van de Bijenkorf en Hudson’s Bay tot bol.com en Hunkemöller.

Wat ik allemaal heb gekocht lees je hieronder. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het tijdschrift niet veel heb gebuikt. Ik ging wel naar de stad met een missie, namelijk zwarte lage laarsjes, maar heb ze nog niet gevonden. Toch ben ik thuis gekomen met een heleboel tasjes. Veel winkels als de H&M en de ONLY gingen namelijk wel mee in de 20% korting. Ik ben dus niet met lege handen thuis gekomen.

Glamour day: Hennes en Maurits

Bij de H&M kom ik altijd graag. Toen ik vroeger klein was kocht mijn moeder daar altijd al veel voor mij. Wij krijgen thuis altijd de catalogus en ik vind het dan ook heerlijk om die door te bladeren. De catalogus staat altijd vol met inspiratie. Ik vind het ook heel leuk om zo’n boekje dan te verknippen en er collages van te maken. Bij de H&M had ik dit weekend geluk, want als je clubmember bent, kreeg je 20% korting op je gehele aankoop. Laat ik toevallig nou member zijn, dus kocht ik een heel leuk colbert. Mijn kast is nu een colbert met ceintuur en piet de poule ruit rijker.

Een blouse, zonder blouse

Ik ben dol op kraagjes. Ik vind het super leuk staan als je een trui aan hebt en dan een blouse eronder draagt, waar het kraagje dan bovenuit komt. Toch vind ik het soms te warm om een hele blouse onder mijn trui te dragen. Daarom was ik al heel lang op zoek naar een los kraagje. Eigenlijk een heel raar kledingstuk. Zo’n blouse maar dan zonder blouse, zeg maar. Ik had er al heel vaak eentje in mijn handen gehad, maar vond ze toch vaak best prijzig. Toen liep ik bij de Only tegen een wit hoog kraagje aan. Vanwege Glamour day ging er 20% korting vanaf, dus heb ik er na al die tijd toch nog eentje gekocht.

Primark

Dit heeft misschien niets meer met Glamour Day te maken, maar ik ben ook even naar de Primark gegaan. Lekker naïef, want ik zou ”alleen maar even kijken.” Dus tien minuten later stond ik in de rij met een gebloemd rokje, een geruite sjaal en een muts mét pluizenbol. De muts was eigenlijk niet de bedoeling, maar hij hing bij de kassa en paste perfect bij mijn sjaal, dus dan neem je hem voor drie euro mee.

Glamorous weekend

Tot slot kocht ik bij de Sting een zwarte flair broek. Niet met korting, maar wel altijd handig. Voor mijn werk moet ik namelijk altijd zwart aan en een extra zwarte broek is dus nooit weg. Zondag moest ik toevallig ook werken en stond mijn dag nog steeds in het teken van de glamour day. Hudson’s Bay had voor de winkel een roze loper liggen met ballonnen en werden er roze donuts uitgedeeld. Wij als personeel mochten in onze zwarte outfit dan ook een roze accent meenemen. Gelukkig heb ik helemaal niets roze in mijn kast.

Al met al dus een heel glamorous weekend.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *