pearls and ribbons
it's all about the icons

Gastblog: hoera, pearls and ribbons is life!

Hoera, pearls and ribbons is online! Het fashion blog van Sydney, mijn lieve ‘one of a kind’ buurmeisje. Het buurmeisje dat ik vanaf dag één heb zien opgroeien tot de jonge bijzondere vrouw die ze nu is. En als dat buurmeisje je dan vraagt of je wil helpen met het opzetten van een blog, zeg je uitaard ja. 

En zo zaten we op een avond bij elkaar, registreerden we de domeinnaam www.pearlsandribbons.nl en het blog was geboren. Althans, toen konden we los. We bedachten een logo, bepaalden de kleuren, zochten een theme uit enzovoort. Natuurlijk hebben we ook gelijk de Facebook-pagina en een Instagram-account voor ‘pearls and ribbons’ vastgelegd. Volg je al? Zo niet, wel even doen hè 😉

Waarom de naam ‘pearls and ribbons’?

Wie Sydney kent, snapt deze naam direct: Sydney staat synoniem voor parels en lintjes. Zoals ik al zei, ze heeft een compleet eigen stijl en mixt en matched er vrolijk op los (onder andere met parels en lintjes dus). Ze creëert de leukste outfits en alles staat haar. Van rode barret tot kokerrok en van jeans tot hotpants. Fashion is haar passie en met dit blog kan ze daar nóg meer uiting aan geven. Wie weet inspireert ze je wel tot een geheel nieuwe look 😉

Wat je kunt verwachten van ‘pearls and ribbons’?

Een heleboel inspiratie! Outfits of the day, fashion classics, fashion icons, vintage, reviews enzovoort. Denk Audrey Hepburn meets Coco Chanel. En nee, niet ‘weer een fashion blog’ zoals we er al velen van voorbij hebben zien komen. Geloof mij maar als ik zeg dat Syd hier haar geheel eigen draai aan gaat geven. Een hele leuke draai, let maar op.

Wat mij betreft doe je niet onder voor de bekende fashion icons en ik weet zeker dat je dit blog ook volledig in je eigen stijl gaat vormgeven. Dat er hier maar mooie dingen mogen ontstaan lieve Sydney. Ik volg je in ieder geval op de voet.

Liefs Sabine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *